FAQ

Een proefles (60 minuten) is gratis bij het afnemen van een 20 of 30 lessen pakket. Mocht je na de proefles nog even willen wachten met autorijlessen dan moeten wij de proefles wel in rekening brengen (€ 47,50).

Om te bepalen hoeveel rijlessen jij nodig hebt heb je eerst een proefles nodig. Bij de proefles krijgt de instructeur een goed beeld van je niveau en kan dan bepalen hoeveel lessen jij ongeveer nodig hebt. Het landelijk gemiddelde zit op 43 tot 45 uur volgens BOVAG.

Een TTT of Tussen Tijdse Toets is niet nodig maar wel aan te raden. Het is je eerste kennismaking met het CBR en je examinator. Hij zal je vertellen wat je nog moet verbeteren voor je examen. Na je TTT heb je nog een aantal lessen om die punten samen met je instructeur te verbeteren en zo je slagingskans te verhogen. Als je de TTT haalt dan krijg je vrijstelling van bijzondere verrichtingen op je praktijk examen.

2toDrive is sinds 1 november 2011 mogelijk. Door 2toDrive kan je al rijlessen als je 16,5 jaar oud bent! Als je 17 bent is het mogelijk om een praktijk examen te doen mits je het theorie examen al gehaald hebt. Als je het examen haalt dan mag je onder begeleiding van een van je zelf gekozen coaches zelf al autorijden.

De rijschool machtigen doe je op mijn.cbr.nl met je DigiD. Een DigiD kun je gratis aanvragen. Een DigiD is je digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Voordat wij een examen voor je aan kunnen vragen moet je eerst toestemming geven. Toestemming geven doe je doormiddel van een machtiging met je DigiD. Om toestemming te geven moet je ons rijschool nummer ook hebben (6485G1). Als wij je examen hebben gereserveerd krijg je direct een e-mail.

Bij ons krijg je vrijwel altijd les van 1 vaste instructeur. Mocht je instructeur ziek zijn of op vakantie zijn dan krijg je wel tijdelijk een vervangende instructeur. Je hebt ook 1 vaste lesauto waar je al je lessen in lest. Het kan een keer voorkomen dat deze kapot gaat en dan regelen wij een vervangende lesauto.

In termijnen betalen is mogelijk. Als je ons een belletje geeft (033-4952932) of een mailtje (info@autorijschoolwoerdman.nl) dan overleggen wij met jou in hoeveel termijnen je kan betalen.

Je kan een rijles altijd afbellen. Dit kan kosteloos tot 48 uur voor de afspraak. Als je te laat bent met afbellen dan zullen wij toch de les in rekening moeten brengen.

Wij geven les in de regio Amersfoort denk hierbij aan:

  • Amersfoort
  • Achterveld
  • Bunschoten
  • De Glind
  • Hoevelaken
  • Leusden
  • Spakenburg

Woon jij niet in een van deze plaatsen stuur ons dan een mailtje (info@autorijschoolwoerdman.nl) of bel ons even (033-4952932) om te kijken wat de mogelijkheden zijn

Boven­gemiddeld Slagings­percentage!
Bekijk onze resultaten op de CBR Website.