Autorijschool Woerdman is in 1975 opgericht door Co Woerdman en heeft sinds die tijd al talloze mensen opgeleid voor rijbewijs B. Bij ons ben je dus in ervaren handen!

Les van je eigen instructeur

Aan het begin van je les word je thuis opgehaald door de leerling die vóór jou les had. Nadat je deze naar huis hebt gebracht rijdt je door Amersfoort en omgeving (Het gebied waar ook het examen afgenomen word). Aan het eind van je les haal jij de volgende leerling op die jou naar huis brengt.

Bij Woerdman vinden we het belangrijk dat jij steeds van dezelfde instructeur les krijgt. Bovendien houdt jouw instructeur jouw vorderingen op een instructiekaart bij. Zo ben je er zeker van dat alle onderdelen van de rijopleiding goed worden behandeld zodat je weet wat je zwakke en sterke punten zijn en dat er één persoon een goed overzicht heeft over je vorderingen.

Opfris­cursus

In deze gevallen kan autorijschool Woerdman u helpen om uw vaardigheden weer op niveau te krijgen. Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op over de mogelijkheden!

Faalangst­training

  • Invoegen als het druk is
  • Rijden in de binnenstad
  • Rijden in parkeergarages/inparkeren
  • Grote rotondes/verkeerspleinen

Onze instructeurs zijn speciaal opgeleid om faalangst bij een cursist te onderkennen en te overwinnen. Het faalangstexamen geeft de cursist meer tijd dan het reguliere examen. Tijdens zo’n cursus worden uw angsten onder professionele begeleiding overwonnen. Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op over de mogelijkheden!

Theorie­cursus

Om een TussenTijdseToets of een praktijkexamen te mogen doen heb je een theoriecertificaat nodig. Om deze te krijgen moet je theorie-examen doen. Tijdens het theorie-examen beantwoord je elektronisch 65 vragen over de theorie van het autorijden, waarvan 25 betreffende gevaarherkenning. Het theorie-examen leg je af bij het CBR en kost € 37,-.

De theorie leren is iets dat vaak wordt onderschat.Juist daarom is het handig dat Woerdman in samenwerking met een andere rijschool een theoriecursus aanbiedt. Deze theoriecursus vindt plaats in een lokaal dat is voorzien van alle moderne apparatuur die ook bij het CBR wordt gebruikt.Op deze manier kom je goed voorbereid op je examen aan.

Tussen­tijdse toets

We maken vaak gebruik van de ’tussentijdse toets’ voordat je echt examen doet. De TTT wordt afgenomen door een erkend CBR-examinator. Na afloop ontvang je van hem/haar een uitgebreid persoonlijk advies om je rijstijl te verbeteren.

Als je tijdens de TTT de bijzondere verrichtingen naar behoren doet, krijg je daar vrijstelling voor op je examen. De TTT wordt meestal op ongeveer 2/3 van de rijopleiding afgenomen en kost € 180,-. Het afleggen van een TTT is niet verplicht om het rijbewijs te kunnen halen.

Bij Woerdman adviseren wij leerlingen vaak om een TussenTijdseToets af te leggen. Dit is handig voor je instructeur om te zien hoe je onder druk presteert. Ook voor jou is het belangrijk omdat je daarmee ervaring opdoet voor je rijexamen. Ga naar de CBR site voor meer info.

Flexibele lestijden

Je kan bij ons zelf bepalen hoe vaak je per week wilt lessen. Het is ook geen probleem als je een een tijdje geen lessen neemt of dat je een paar extra lessen wilt. Dit bepaal je allemaal zelf!

Breed aanbod

We bieden aantrekkelijke pakketten aan van 10, 20 of 30 lessen. Kijk bij de tarieven voor meer informatie. Behalve complete lespakketten en losse rijlessen bieden we aan: Bromfietspakketten

Boven­gemiddeld Slagings­percentage!
Bekijk onze resultaten op de CBR Website.

Zekerheid

Bovag erkend

Een rijschool die is aangesloten bij BOVAG staat garant voor kwaliteit. BOVAG houdt er toezicht op dat de instucteurs zich professioneel gedragen en dat zij inzicht hebben in de vorderingen van de leerlingen. Verder let BOVAG erop dat de lesauto’s goed onderhouden worden en dat het slagingspercentage van de rijschool goed is.

Volg ons op Facebook!

En bekijk wie er voor je zijn rijexamen heeft gehaald!