De weg op met Auto­rij­school Woerdman

Met al meer dan 40 jaar aan ervaring in het begeleiden van cursisten naar hun rijbewijs, is Autorijschool Woerdman een van de beste Rijscholen in Utrecht en Omgeving. Bij Autorijschool Woerdman heb je dan ook zekerheid dat je een stevige en stabiele opstap hebt naar zelfstandig weggebruik. Het kan zijn dat je talent hebt om een automobilist te zijn, in dat geval hoef je bij Autorijschool Woerdman niet alsnog continu grote pakketten aan te vragen.

De lessen bij Autorijschool Woerdman duren 60 minuten. Onze ervaringen wezen keer op keer uit dat een kortere les onvoldoende was om de cursist optimaal te laten presteren. Een langere les was juist vaak uitputtend, waardoor er al snel onder-prestatie op de loer lag. Daarom krijg je bij Autorijschool Woerdman 60 minuten, waarin je ook echt les krijg. Je leert eerst hoe het is om in de auto te zitten bij Autorijschool Woerdman. Zo leer je inschatten hoe “groot je ineens bent”, om de auto op de juiste manier te besturen.

Natuurlijk letten we vooral op kijkgedrag en jouw kennis van de verkeersregels. Het is niet makkelijk om de auto te leren besturen, kijkgedrag te ontwikkelen en tegelijkertijd de verkeersregels toe te passen. De instructeur van Autorijschool Woerdman ondersteund je daarom vooral in het begin veel: tips en trucs om je aandacht te verspreiden en om de juiste vaardigheden onder de knie te krijgen. Wanneer je de basis eenmaal hebt gegrepen, zal de instructeur zich vooral gaan richten op de zelfstandigheid. Hij laat je dan zo snel mogelijk zelfstandigheid vinden in de auto en op de weg, zodat je al snel zelf andere dingen kunt gaan leren.

Alle instructeurs van Autorijschool Woerdman zijn professioneel opgeleid en goedgekeurd door het BOVAG. Het BOVAG is een instelling die toezicht houdt op de professionaliteit van instructeurs en daarmee de kwaliteit van de lessen voor cursisten garandeert.

Wil je meer weten over Autorijschool Woerdman? Op de website vind je informatie over onze auto’s, de verschillende mogelijkheden in lessen en cursussen en nog veel meer! Ook vind je hier een contactformulier om een offerte aan te vragen of je in te schrijven voor je eerste les.

Opgericht in 1975

Tot onze trots kunnen wij je vertellen dat wij al in 1975 zijn opgericht door Co Woerdman. Wij zijn een relatief kleinschalige autorijschool. Maar juist daardoor bieden wij je altijd een persoonlijke aanpak. Zo rij je niet steeds bij een andere instructeur. Door het lessen bij je eigen rijleraar kan hij al snel bepalen wanneer je rij-examen kunt doen. Ook is het belangrijk om te vermelden, dat je les krijgt in de omgeving van Amersfoort. Dat is ook waar je examen zult doen. Je rijleraar gaat altijd met je mee naar het praktijkexamen. Wij zijn er trots op dat onze leerlingen een hoog slagingspercentage hebben. Wij zitten 15% boven het landelijk gemiddelde!

Lessen vanaf 16,5 jaar

Bij Autorijschool Woerdman kunnen de jongelui al vanaf 16,5  jaar rijles krijgen. Jong geleerd is oud gedaan!

Complete lespakketten
of les per uur

Je kan bij ons een lespakket nemen. Dat houdt in dat je een vast aantal lessen krijgt inclusief een praktijkexamen. Er wordt lesgegeven in jonge, goed onderhouden leswagens.

Rijles per uur

Je kan ook per uur rijles krijgen.

Tussentijdse Toets (TTT)

De Tussentijdse Toets (TTT) is een rijexamen die net als het echte  praktijkexamen verloopt. Zo kan je alvast wennen aan het praktijkexamen. Het zal je helpen om minder nerveus te zijn. Je wordt gewoon door een examinator van het CBR getest en alle onderdelen van het praktijkexamen worden behandeld. Je instructeur van Autorijschool Woerdman gaat dan ook altijd met je mee. Dit zal je al tijdens je rijopleiding duidelijk maken, of je er al aan toe bent om praktijkexamen te doen.

Faalangstexamen

Een faalangstexamen duurt langer dan een gebruikelijk examen, namelijk 80 minuten in plaats van  55 minuten. De CBR examinator is daar apart voor opgeleid. Je mag tijdens het faalangstexamen een paar keer om een time out vragen. De rijinstructeur van Autorijschool Woerdman zal je vanaf je eerste les begeleiden met je faalangst. Zo kun je in je eigen tempo examen doen.

Volg ons op Facebook!

En bekijk wie er voor je zijn rijexamen heeft gehaald!